تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
کد خبر : 216464

مدارس دولتی عادی هنگام ثبت‌نام حق دریافت پول ندارند

مدارس دولتی عادی هنگام ثبت‌نام حق دریافت پول ندارند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری واژه آنلاین، ثبت‌نام دانش‌‌‌آموزان در مدارس از خرداد آغاز شده است و تا پایان مردادماه ادامه دارد. ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم از اول تیر آغاز شده است و ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه نهم برای ورود به پایه دهم بعد از انتخاب رشته تحصیلی انجام می‌شود. امسال کنار ثبت‌نام حضوری امکان ثبت‌نام

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری واژه آنلاین، ثبت‌نام دانش‌‌‌آموزان در مدارس از خرداد آغاز شده است و تا پایان مردادماه ادامه دارد.

ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم از اول تیر آغاز شده است و ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه نهم برای ورود به پایه دهم بعد از انتخاب رشته تحصیلی انجام می‌شود.

امسال کنار ثبت‌نام حضوری امکان ثبت‌نام الکترونیک برای پایه‌های اول، هفتم و دهم فراهم است.

برای ثبت‌نام دانش‌آموزان در پایه‌های میانی نیازی به حضور والدین در مدرسه نیست، مگر آنکه قصد جابه‌جایی مدرسه را داشته باشند.

ثبت‌نام پایه اول دبستان نیز از نیمه‌های اردیبهشت آغاز شده است، شرط ثبت‌نام در پایه اول دبستان انجام تست سنجش سلامت است. تا به امروز حدود 900 هزار دانش‌آموز در پایه اول دبستان ثبت‌نام کرده‌اند و در مجموع دوره ابتدایی، 5 میلیون و 800 هزار دانش‌آموز ثبت‌نام کرده‌اند.

در ادامه این مطلب نکاتی درباره مقررات مالی برای ثبت‌نام در مدارس ارائه شده است که اطلاع از آنها می‌تواند منجر به رعایت حقوق والدین و دانش‌آموزان شود.

به استناد ماده 133 آیین نامه اجرایی مدارس در مدارس دولتی اخذ هر گونه وجه به استثنای وجوه مربوط به بیمه دانش‌آموزی، هزینه کتب درسی و لباس کار در هنرستان‌ها توسط مدیران مدارس ممنوع است.

دریافت کمک‌های داوطلبانه مردمی صرفاً خارج از فصل ثبت‌نام بلامانع است.

نرخ بیمه حوادث و مازاد درمان دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید به صورت علی‌الحساب و براساس نرخ سال گذشته است.

سفارش و توزیع کتاب‌های درسی براساس قیمت پشت جلد کتاب‌های درسی در سامانه https://irtextbook.ir انجام می‌شود.

اطلاع رسانی نرخ بیمه حوادث و کتب درسی و نصب جدول مبالغ مزبور در محل ثبت‌نام الزامی است.

مدارس حق انعقاد قرارداد برای سرویس مدارس را ندارند

امور سرویس حمل و نقل دانش‌آموزان به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به عنوان مرجع صدور گواهی صلاحیت برای متقاضیان حمل و نقل دانش‌آموزی واگذار شده است.بر این اساس مدیران مدارس از دخالت در حوزه حمل و نقل دانش‌آموزی از جمله دریافت وجه و عقد قرارداد منع شده‌اند بنابراین مدارس موظفند اطلاع رسانی لازم به خانواده‌ها نسبت به ثبت‌نام در سامانه سپند را انجام دهند.

پول‌های دریافتی باید به حساب مدرسه واریز شود

دریافت هرگونه وجه مجاز صرفاً از طریق دستگاه کارتخوان یا واریز به شماره کارت مجازی یا حساب جاری به پیش شماره 415 به نام مدرسه مجاز است و در صورتی که مدیر مدرسه مجبور به دریافت چک از والدین شود مقابل عبارت در وجه مدرسه … و به شماره حساب… قید شود تا وجوه مستقیم به حساب مجاز مدرسه واریز شود.(دریافت وجه نقد و دریافت چک در وجه حامل ممنوع است).

دریافت شهریه هنگام ثبت‌نام در مدارس هیئت امنایی ممنوع است

مدارس هیئت امنایی از نوع مدارس دولتی محسوب می‌شود و دریافت هر گونه وجه با عنوان شهریه در زمان ثبت‌نام ممنوع است.

دریافت هزینه‌های خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه این مدارس پس از تصویب در هیئت امنای مدرسه و تأیید در شورای آموزش و پرورش و ابلاغ به مدرسه پس از شروع سال تحصیلی، متناسب با هزینه‌ها (میزان و نوع خدمات قابل ارائه) و توان پرداخت خانواده‌ها امکان پذیر است.

امکان استفاده از لباس فرم سال‌های قبل

برقراری هر نوع رابطه مالی مدارس با موسسات در خصوص برگزاری آزمون‌ها و کتاب‌های کمک درسی ممنوع است.

مدیران مدارس تدبیری اتخاذ کنند تا دانش‌آموزان بتوانند از لباس‌های سالم و قابل استفاده سال‌های قبل استفاده کنند و والدین در صورت تمایل با رعایت رنگ و مدل مصوب مدرسه می‌توانند خود نسبت به دوخت یا خرید لباس فرم فرزندشان اقدام کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × پنج =